Osnovni podatki
Datum objave:
23. november 2020
Opis
Založba ZRC in Knjigarna Azil kot vsa leta doslej tudi letos gostujeta na Slovenskem knjižnem sejmu, ki se je v spletni izdaji odprl 23.novembra in bo trajal do 29. novembra.
 
Zaradi izrednih razmer pa že tako izreden knjižni sejem pri Založbi ZRC dopolnjujemo še z izredno akcijsko ponudbo. Ker spletne police prenesejo veliko več kot fizične, nanje prvič in izjemoma zlagamo vse, kar imamo. Lanski in letošnji (tudi tisti najbolj sveži) naslovi Založbe ZRC bodo v času sejma naprodaj po naših vselej prijaznih klubskih cenah, ob nakupu katerekoli starejše publikacije pa klubsko ceno znižamo še za 30 %.
 
»Kje se pa včlanim v vaš klub?« se sprašujete. Prav nikjer, klub so v resnici vse naše stranke, nekdanje in bodoče. Zato lepo vabljeni, da pobrskate po naši ponudbi, za naročilo pa nam pišite na narocanje@zrc-sazu.si ali nas pokličite na 01/470 64 65. Poštnino plačamo mi.
*Ponudba velja samo v času knjižnega sejma oziroma do razprodaje zalog.
 
Strip Črni plamen gre v finale
 

Ob pričetku sejma pa nas je razveselila še novica, da se je v finale glasovanja za knjigo leta prebil tudi strip Črni plamen Ivana in Zorana Smiljanića, ki sta ga izdala Založba ZRC in Primorski dnevnik. Knjiga ni le priložnostna interpretacija požiga Narodnega doma v Trstu, temveč tudi naša podpora spominu na ta dogodek. Če si delo zasluži tudi vaš glas, ga lahko oddate na spletni strani knjižnega sejma: https://www.knjiznisejem.si/index.php/sl/nagrade

 
fotografija: Jošt Franko

Izkopavanje naselbine Burgbichl pri Irschnu

12. 7. 2021 ob 7:00 • Burgbichl pri Irschnu

Več >>

Epidemije in zdravstvo v zgodovinski perspektivi

14. 10. 2021 ob 9:00 • Atrij ZRC, Novi trg 2 Ljubljana

Več >>

Pristno, potvorjeno ali pomota? Ustvarjanje, poustvarjanje, prevara in ponarejanje v glasbi in sorodnih umetnostih.

Mednarodni znanstveni simpozij

21. 10. 2021 ob 9:00 • Ljubljana, Novi trg 2 in 4

Več >>