Osnovni podatki
Datum objave:
13. april 2016
Opis

Založba ZRC s svojo spomladansko akcijo znižanih cen knjig zdaj že tradicionalno zamuja začetek pomladi, a le zato, da bi ulovila pričetek knjižnega sejma Dnevi knjige. Naša knjižna pomlad pa bo tokrat trajala vse do konca meseca maja.

Pripravili smo obsežen nabor knjig z znižanimi cenami. Po zelo ugodnih cenah ponujamo vodnike LGD, s katerimi se lahko odpravite pohajkovat v Ciper, Kalifornijo, Maroko ali na Šrilanko; študijo Klepetavi predmeti, ki jo je uredil Jernej Mlekuž, in knjigo o gozdu in uveljavljanju ideje trajnosti v Sloveniji avtorice Nevenke Bogataj ter Slovar slovenskih frazemov Janeza Kebra. Znižali smo tudi dve pomembni filozofski deli, Predkritične spise Immanuela Kanta in Aristotelove Kategorije, pa obe pri Založbi ZRC izdani knjigi ekonomista Franja Štiblarja – o bančništvu in o finančnih trgih, k čemur smo dodali še obsežno zgodovinsko študijo Ivana T. Berndta Gospodarska zgodovina Evope. V branje in nakup pa ponujamo še oba Darwina, O nastanku vrst in Dnevnik raziskovanj (posamezno ali v kompletu), ter mnogo drugih zanimivih naslovov.

Akcija se torej začne v ponedeljek, 18. aprila, in sovpada z odprtjem letošnjega knjižnega sejma Dnevi knjige, ki bo na Stritarjevi ulici v centru Ljubljane potekal do petka, 22. aprila. Na Stritarjevi bo gostovala tudi stojnica Založbe ZRC, kjer bodo poleg knjig v akciji po znižanih cenah na voljo tudi vse novitete. Enaka ponudba vas bo pričakala še na sejmu akademske knjige Liber.ac, ki bo letos med 24. 5. in 26. 5. v Foersterjevem parku za Filozofsko fakulteto. Celotna ponudba knjig naše založbe in še veliko drugih pa je na voljo v Knjigarni Azil na Novem trgu 2 v Ljubljani (med tednom od 10. do 20. ure, ob sobotah od 10. do 14. ure).

Seznam publikacij z znižanimi cenami je dostopen na tej povezavi. Popusti veljajo le za fizične osebe.

Znanstvena konferenca: Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju

Gostujoča prireditev

18. 9. 2019 ob 9:00 • Atrij ZRC, Novi trg 2, Ljubljan

Več >>

Preobrazba trajnostnega razvoja / Transforming Sustainability

Mednarodna konferenca

20. 9. 2019 ob 8:30 • Dvorana Zemljepisnega muzeja, Gosposka 16, Ljubljana

Več >>

Tematska konferenca Mednarodne geografske zveze (IGU)

Preobrazba tradicionalnih kulturnih pokrajin

24. 9. 2019 ob 8:00 • Titov trg 5, SI - 6000 Koper

Več >>

Novinarska konferenca Založbe ZRC

24. 9. 2019 ob 11:00 • Atrij ZRC, Novi trg 2, Ljubljana

Več >>