S knjigami v akcijo

Praznična ponudba v knjigarni Azil
Datum objave: 14. december 2022

Pri Založbi ZRC smo tudi letos pripravili posebno novoletno akcijo. Pravimo ji akcija, ker boste naše publikacije lahko kupili po akcijskih cenah, pa tudi zato, ker boste tokrat morali v akcijo vi – darilne pakete boste namreč sestavili sami! Pripravili smo pet košaric in v vsako pospravili eno od naših zbirk: praktične Vodnike Ljubljanskega geografskega društva, ravno prav velike Umetnine v žepu, klasična dela iz zbirke Historia scientiae, zimzelena Zbrana dela slovenskih pesnikov in pisateljev ter za dobro mero še naše najmanjše in najmlajše, a zelo aktivne Pamflete.

Novoletni komplet si torej sestavi vsak sam. Če izberete dve knjigi iz katerekoli izmed petih zbirk, vam pripada 20-odstotni popust, ob nakupu treh 30-odstotni popust, za štiri pa dobite kar 40-odstotni popust. Izberete lahko prav vsako publikacijo iz naštetih zbirk, tudi najnovejše! S predlogi z veseljem vskoči tudi knjigarniško osebje. Morda nekaj predlogov že za na pot: ob izteku Plečnikovega leta toplo priporočamo komplet umetnostnih žepnic Plečnikova cerkev za Bežigradom in Zacherlova hiša. Ker vstopamo v leto Edvarda Ravnikarja, predlagamo, da jima dodate še knjižico o arhitektovih novogoriških blokih. Bi brali Einsteina? Izberete lahko Teorijo relativnosti ali O socializmu in svobodi mišljenja. Predlagamo, da kar oboje. Razmišljate o potovanju v Kirgizijo ali v Maroko? Ne prodajamo letalskih kart, nudimo pa dobre vsebine – vodnike. Pogosto nas sprašujete, kdaj se bo Zbrana dela dalo kupiti ugodneje. Prav zdaj!

Obveščamo vas še, da bo knjigarna Azil od 19. decembra pa vse do konca leta odprta dalj časa, in sicer od 10. do 20. ure. Naša vrata bodo odprta tudi na božično in novoletno soboto med 10. in 14. uro. Toplo vabljeni!

Pohitite: Novoletna akcija Založbe ZRC se prične v četrtek, 15. decembra, in izteče skupaj z letnico 2022.