38. Slovenski knjižni sejem

Gospodarsko razstavišče, od 22. do 27. novembra
Published on: November 16, 2022

Slovenski knjižni sejem je nazaj  čisto pravi, s stojnicami in knjigami in dogodki! Zveni predobro, da bi bilo res? Pridite in se prepričajte sami, tokrat na Gospodarsko razstavišče, in sicer med 22. in 27. novembrom. Pri Založbi ZRC smo za tako posebno priložnost pripravili še posebej posebno ponudbo: z 20-odstotnim popustom boste lahko nakupovali naše novejše naslove in prav vse naše stripe. Na stojnici vas bodo tokrat pričakale še najnovejše številke naših revij, pa tudi izbrani tuji naslovi iz Azila, naše hišne knjigarne.

Poleg tega smo izbrali še petnajst naslovov, ki bodo na voljo po zares ugodnih cenah. Še nimate stripa Italijanska zima, našega vodnika po Šrilanki ali monumentalne V ospredje? Pridite mimo, pobrskajte po policah in prisluhnite kateremu od naših dveh dogodkov. Že prvi sejemski dan, v torek, 22. 11., se bodo ob 11. uri na glavnem odru o vojni v stripu pogovarjali dr. Tanja Petrović, dr. Jovana Mihajlović Trbovc in stripar Zoran Smiljanić. Dan kasneje, tj. v sredo, 23. 11., pa boste na Pisateljskem odru spet ob 11. uri lahko prisluhnili dr. Otu Lutharju, dr. Petru Klepcu in Vuku Ćosiću – debata nosi naslov Sramota v besedi in sliki.

Sejemska vrata bodo vse dni odprta med 9. in 20. uro, le v nedeljo zaključimo malce prej, ob 18. uri. Vstop je prost. Sejemska ponudba Založbe ZRC bo vse dni na voljo tudi v Azilu, ki obratuje po ustaljenem urniku: med tednom od 10. do 18. ure in ob sobotah od 10. do 14. ure.

Prijazno vabljeni!

 

sks